PES, PES 2016, EURO 2016

EURO 2016 pentru Pro Evolution Soccer s-a lansat! Descarcă-l acum!

Written by Manuel Manzotti.

View Comments

Noul pachet DLC vers. nr. 3 aduce nu doar EURO 2016 ci si o gramada de multe alte surprize.

Asteptarea a luat sfarsit! Incepand de astazi ne putem bucura de EURO 2016 in ultima serie Pro Evolution Soccer.

Daca campionatul european din Franta e sub semnul intrebarii, luandu-se in calcul ca meciurile sa se desfasoare fara spectatori sau chiar ca el sa fie amanat din cauza numeroaselor atentate terorise ce au zdruncinat serios siguranta Europei in ultima vreme, ne putem bucura totusi de EURO macar in PES 2016.
Pachetul DLC cu nr. 3 vine cu o multime de noutati, principala noutate fiind binenteles EURO 2016 care aduc un nou mod in joc, grafica de la EURO precum si 16 echipe complet licentiate la care mai adaugam peste 200 de fete ale jucatorilor, ghete, mingile de la Euro si stadionul Stade de France care va gazdui finala campionatului european.

Pe langa acest update major cu EURO 2016, acest pachet mai aduce si alte echipamente noi pentru formatii cum ar fi Udinese si Empori, FC Groningen, Willem II, Espaniol Barcelona, Eibar precum si alte echipe. De asemenea si echipele Marseile, Sporting Lisabona sau Sain-Etienne au primit noi kituri europene si nu numai. Echipele sud-americane nu au fost uitate nici ele, numeroase echipe din Brazilia si Argentina primind updateuri.


Binenteles ca acest update contine formatiile complete, formulele de joc si abilitatile updatate pentru toti jucatorii de la Euro si nu numai.

My Club primeste numeroase imbunatatiri si oferte odata cu acest pachet, fiind disponibili numerosi jucatori, antrenori sau alte pachete promotionale in mod.

Cat ceea ce priveste echipele care deja le aveti editate in joc, se pare ca acest pachet nu a dat nimic peste cap, toate echipele ramanand cu modificarile care le-ati avut inainte.

Cat despre gameplay, din ce am apucat sa joc, pare usor imbunatatit, mingea sau jucatorii parca nu mai aluneca atat de mult iar stadionul Stade de France este superb reprodus cu toate detaliile lui.

Acest DLC are 3.86 GB, este gratuit si este disponibil pentru toti ce care detin jocul cumparat pe toate platformele, PS4, PS3, xBox ONE, xBox 360 si PC. Update-ul il veti primi automat primind o notificare in acest sens in momentul cand intrati in joc.

Pentru mai multe materiale video sau episoade LIVE cu EURO 2016, va invit spre seara sa imi fiti alaturi pentru a vedea impreuna cum arata acest EURO 2016 si nu numai. Ramaneti conectati!

Posted in Stiri PES

Tipărire