PES 2017

Primele zvonuri despre PES 2017

Written by Manuel Manzotti.

View Comments

Noua serie PES 2017 se apropie de lansare si primele stiri sau zvonuri incep deja sa si apara.

PES 2017 va fi noua serie Pro Evolution Soccer, o serie care cere si promite chiar schimbari.

 

Un prim zvon ar fi acela ca Silvio Luiz si Mauro Beting nu vor mai fi comentatorii pentru limba portugheza, insa acest zvon pare sa nu ne intereseze prea mult. Sperante ca Jim Beglin si Peter Dury sa dispara din comentariul englez nu exista, insa putem spera ca acest comentariu va fi imbunatatit asta dupa ce Konami a primit numeroase critici de la comunitatea internationala in care fanii spuneau ca exista prea multe sectvente unde comentariul se repeta, intr-adevar, asa este.

Trecand la alte zvonuri, suntem cam siguri ca noua serie se va lansa undeva in 6 luni, prin Septembrie iar din auzite se pare ca gameplay-ul va fi putin mai lent si ar trebui acest lucru materializat, deoarece si mie gameplayul imi pare mult prea rapid.

Konami mai cauta sa imbunatateasca grafica jocului, in special textura gazonului, stadioanele si atmosfera generala de pe stadion. Au fost primite numeroase critici in ceea ce priveste numarul mic de stadioane in PES 2016, stadioane ca Santiago Bernabeu, Stamford Bridge, Camp Nou, Emirates Stadium, Parc des Princes sau Wembley Stadium care nu se regasesc sub nici o forma in seria PES si s-ar parea ca noua serie va aduce macar cateva din ele. 

In ceea ce priveste coperta jocului, s-ar parea ca japonezii se vor intoarce la Messi, a carui contract cu EA Sports expira in acest an. Totusi, atat Neymar cat si Cristiano Ronaldo isi pastreaza destule sanse pentru coperta PES 2017 si tot din zvonuri, se pare ca James Rodriguez ii va lua locul lui Messi pe coperta FIFA 17. Sa fie oare rocada intre cele doua jocuri nu doar in ceea ce privesc copertile cat si viitorul succes? Vom vedea, pana una alta haideti sa vedem ce idei si dorinte le-au mai transmis fanii celor de la Konami.

Pe langa stadioane, fanii isi mai doresc foarte mult Bundesliga, macar nelicentiata asa cum este Premier League. Apoi isi mai doresc un catalog asemeni ca in FIFA, unde poti debloca tot felul de ghete, mingi, echipamente sau alte lucruri, pentru ca sa fim seriosi, PES 2016 a stat foarte prost la acest capitol.
Am mai adauga la aceasta lista si atmosfera de pe stadioane care nu se ridica la nivelul FIFA si mult mai multe cantece de galerie. In final, fanii si-ar mai dori si o aplicatie pentru fete si import de fete, genul celei din “NBA 2K16”, mai multe animatii si tot felul de “cut scenes” precum si mult mai multe melodii in soundtrack.

Vom vedea cate dintre aceste le vor implementa japonezii in noua serie PES. Tu ce alte lucruri ti-ai mai dori?

Posted in Stiri PES

Tipărire