PES 2017

Probleme pentru PES 2017 după ultimul update!

Written by Manuel Manzotti.

View Comments

V-a “înghețat” ecranul și nu mai puteți intra în joc? Iată rezolvarea!

Cei afectați sunt în primul rând cei cu consolele PlayStation 4.

Mai exact este vorba despre consolele PlayStation 4 Pro, cele care pot reda continut video la rezolutia de 4K, iar de aici apare si problema.

Poate multi dintre voi, cei care detineti console PS4, ati avut o surpriza neplacuta sa constatati ca nu mai puteti intra in joc, iar ecranul ramane “inghetat”. Problemele au inceput sa apara mai exact dupa ultimul update al celor de la Konami pentru PES 2017, mai exact update-ul care contine patch-ul 1.04.01. Cei afectati la prima vedere, sunt posesorii de console PlayStation 4 Pro si care ruleaza jocurile la o rezolutie nativa de 4K. Aici este problema de fapt pentru ca in joc nu mai puteti intra decat daca aveti setat din nou rezolutia de 1080p pe consola.

Pentru a seta din nou rezolutia de 1080p pe consolele PS4 Pro, este suficient sa mergeti la [Settings] → [Sound and Screen] → [Video Output Settings] → [Resolution] si sa schimbati in [1080p]. Desi diferenta dintre 1080p si 4K este destul de mare, atat ca si rezolutie cat si ca si culori, va permite cel putin sa intrati in joc. Odata ce ati intrat in joc, puteti merge din nou la setari si sa reveniti la rezolutia nativa 4K. Totusi, chiar daca reveniti inapoi la setarile de 4K,jocul nu are aceeasi calitate grafica cu care am fost obisnuiti inainte, insa pana cei de la Konami vor rezolva aceasta problema, va puteti juca in continuare PES 2017.

Konami nu este la prima problema de acest gen, avand cu ultimele serii de PES numeroase probleme tehnice ca sa nu mai amintim de gafele de marketing. Pana mai saptamanile trecute exista o problema cu Live Update-ul pentru echipe si jucatori, rezolvat intre timp, insa se pare ca problemele cu PES 2017 continua. Una peste alta PES 2017 a avut probleme grafice si cu framerate-ul, in special pe consolele PS4, inca de la lansare si este putin ciudat acest aspect avand in vedere colaborarea stransa intre Konami si Sony. Nu stiu exact a cui este vina acestui bug destul de mare, avand in vedere ca ultimul update nu a fost testat mai deloc inainte de a fi publicat in PlayStation Store, a celor de la Konami sau a celor de la Sony, insa Konami isi cere scuze si ne promite ca in scurt timp va lansa un update care va rezolva aceasta problema.

Posted in Stiri PES

Tipărire