FIFA 17

Primele informații oficiale despre FIFA 17

Vezi când se va lansa precum și ce noutăți pregătește EA Sports pentru fanii seriei!


EA Sports a confirmat oficial printr-o conferință telefonică, că FIFA 17 se va lansa in trimestrul 2 al acestui an, adică pe la sfârșitul verii.

Pe langa alte jocuri anuntate de EA Sports acest an, FIFA 17 pare ca va surprinde foarte mult pe toata lumea dupa spusele lui Andrew Wilson, CEO-ul firmei. Mai exact, se pare ca FIFA 17 va fi axat pe 3 puncte importante: pesonalizare, atmosfera si competitie.
La primul punct s-ar parea ca editarea va reveni in FIFA 17 insa nu suntem convinsi de acest aspect. Foarte interesante sunt ultimele doua puncte avand in vedere ca in ultimul timp, EA Sports a adus special pentru seria FIFA, un producator narativ precum si un designer cinematic. Se va indrepta seria FIFA spre mai mult suspans pe fondul unei sau unor povesti emotionante? Interesant!

Ce stim aproape sigur este faptul ca FIFA 17 se va lansa ca si in ceilalati ani spre sfarsitul verii, adica undeva prin luna Septembrie, unele siteuri dand si date concrete, 22 Septembrie pentru jocul “full” si 6 Septembrie pentru varianta “demo”, ramane insa de vazut cand EA Sports va anunta o data oficiala.

Pe partea de licente lucrurile sunt in continuare in “ceata”, EA Sports anuntand oficial doar campionatul Japoniei ca noutate pana acum in FIFA 17. Foarte multi fani cer campionatul Chinei in urma investitiilor facute de chinezi in ultima vreme si cred eu ca China isi va regasi cu siguranta anul acesta un loc daca nu in FIFA, atunci in PES.
Multe zvonuri dau ca sigura Liga a 3-a din Germania licentiata iar prima liga germana complet licentiata impreuna cu toate stadioanele nemtesti, iar altii cer chiar campionatul german de fotbal feminin, avand in vedere ca Germania este unul dintre cele mai puternice campionate de fotbal feminin din lume.

Cam astea ar fi primele informatii insa luna viitoare EA Sports va face cu siguranta mai multa “lumina” in expozitia de jocuri de la Los Angeles, E3.

Voi ce v-ati dori in FIFA 17?

Tipărire