FIFA 17, FIFA

EA Sports continua pregatirile pentru FIFA 17

Pe langa fețe noi vom avea si echipe noi in FIFA 17.

Stiati probabil deja ca EA Sports are o colaborare mai “speciala” cu Premier League, Bundesliga si La Liga, ceea ce face ca aceste ligi sa primeasca o atentie mai sporita in ceea ce priveste kiturile, atmosfera, stadioane, fete, etc.

Dupa ce saptamanile trecut cei de la West Ham United au dat startul pregatirilor pentru noua serie FIFA, a venit randul si unor jucatori de la Chelsea de a lua parte la cateva sedinte foto. Mai exact urmatorul pe lista a fost chiar Loic Remy, lucru postat chiar de el pe contul personal de Instagram.

Cei de la EA Sports ne-au dat asigurari ca vor urma foarte multi jucatori ce vor fi scanati, urmand ca FIFA 17 sa contina un numar impresionant de fete ale jucatorilor.

In afara de Remy si frumoasa Andrine Stolsmo a participat la sedintele foto organizate de EA Sports, ceea ce inseamna binenteles ca Norvegia va fi adaugata si ea in FIFA 17 la echipele nationale feminine.

Speram insa ca pe langa atatea noutati si fete ale jucatorilor, EA Sports va ridica si standardele grafice, lucru la care FIFA e cam in “picaj”. Voi ce credeti?

 

Tipărire