FIFA 17, PES 2017

O nouă lovitură pentru fanii PES! Premier League din nou licențiat exclusiv doar în FIFA pentru următorii 3 ani!

Written by Manuel Manzotti.

View Comments

EA Sports și Premier League, au semnat un nou contract de colaborare pe durata a 3 ani.

Premier League va fi licențiat exclusiv în FIFA împreună cu cele 20 de stadioane și cei 20 de antrenori din Premier League.

Fanii PES asteptau cu sufletul la gura anul 2016, in speranta ca Konami va da marea lovitura si va reusi sa achizitioneze Premier League, dupa foarte multi ani in care campionatul englez a fost licentiat doar in FIFA.

Stiti foarte bine ca seria PES sufera la capitolul licente, mai ales cand vine vorba de unul dintre cele mai spectaculoase si puternice campionate din lume, Premier League. Daca pana acum echipele engleze apareau in PES sub denumiri ca “Manchester Red” sau “London North” exceptand o echipa sau doua engleze care erau licentiate de catre Konami, fanii PES asteptau cu sufletul la gura acest an, stiind ca expira contractul de exclusivitate dintre EA Sports si Premier League. In toata comunitatea PES existau mari sperante ca japonezii vor reusi sa licentieze macar partial campionatul englez, insa lucrurile nu au fost sa fie asa, EA Sports incheiand un nou contract de colaborare cu Premier League pentru seria FIFA.

Ce inseamna acest lucru? Mai exact, seria FIFA va beneficia de grafica Premier League in joc (scoreboard, logo-uri, identitate vizuala, etc.), una complet refacuta incepand cu acest an cand Premier League nu mai are acel parteneriat cu Barclays, atat logo-ul Premier League cat si toata grafica pentru campionatul englez fiind regandite.
In plus fanii FIFA se vor putea bucura de toate cele 20 de stadioane din Premier League licentiate + cateva si din Championship si marea noutate, cei 20 de antrenori din campionatul englez care vor fi licentiati si ei, in premiera intr-un joc de fotbal.


Pe langa aceste aspecte, campionatul englez primeste o mai mare atentie, asemeni unui campionat exclusiv licentiat, in ceea ce priveste fetele si atributiile jucatorilor, precum si numeroase alte detalii. Nu trebuie uitate si contractele EA Sports de exclusivitate cu mai multe echipe engleze, care aduc un si mai mare realism in joc, atat stadioanele cat si jucatorii acestor echipe, fiind scanati 3D.

De partea cealalta, Premier League va insera logo-ul EA Sports in mai toate meciurile de fotbal, atat grafic in transmisiunile TV, pe site-urile oficiale cat si pe stadioane. De asemenea prin acest contract, se va continua si sponzorizarea “Fantasy Premier League”.

In tabara “rivala”, atat japonezii cat si fanii PES, vor trebui sa se multumeasca ca si pana acum, doar cu un campionat englez nelicentiat, cu logo-uri, echipamente si nume “fake”, insa cu jucatorii reali, ceea ce face posibila foarte repede lansarea unor patch-uri care corecteaza acest aspect si aduce neoficial Premier League licentiat si in viitoare editii de PES.
In PES 2017, singura echipa engleza licentiata pana acum, este Arsenal Londra.

Ce parere aveti despre aceste contracte de exclusivitate? Sunteti bucurosi ca aveti campionatul englez doar in FIFA sau ar trebui sa fie licentiat atat in PES cat si in FIFA?

Posted in Stiri FIFA

Tipărire