PES 2016, EURO 2016

Câștigă 10 jocuri PES UEFA EURO 2016!

Participă și tu la turneul PES UEFA EURO 2016 din Mall-ul AFI Palace Cotroceni unde poți câștiga mai multe premii!

Cu ocazia lansării noului joc PES UEFA Euro 2016, Flanco și ACL Esports organizează o competiție de gaming deschisă tuturor iubitorilor de fotbal.

Evenimentul va avea loc sambata, 7 mai, in magazinul Flanco din AFI Palace Cotroceni si este sustinut de PES Romania. De altfel, comunitatea noastra va incerca sa mai promoveze tot felul de astfel de turnee din tara, fie ele de PES sau de FIFA, tot ce trebuie sa faceti in calitate de organizator, este sa trimiteti un mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Competitia se va desfasura pe consola PS3 iar un meci va tine 10 minute. Pentru mai multe detalii despre eveniment, puteti suna la numarul de telefon: 0764 323 408. 

Mai jos aveti si comunitatul de presa oficial al celor de la Arena Cyber League (ACL) Esports:


"Flanco și ACL Esports îi invită pe pasionații de gaming la o competiție de PES UEFA Euro 2016


București, 29 Aprilie 2016 – Cu ocazia lansării noului joc PES UEFA Euro 2016, Flanco și ACL Esports organizează o competiție de gaming deschisă tuturor iubitorilor de fotbal. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 7 mai, în magazinul Flanco din AFI Palace Cotroceni.

Protagonistul competiției va fi noul PES UEFA Euro 2016, un joc special conceput pentru a reda, în avans, atmosfera ediției din acest an a celui mai prestigios campionat internațional de fotbal, UEFA Euro 2016. 

Sâmbătă, în intervalul orar 11:00-19:00, cei 144 de jucători care s-au înscris în competiție vor avea șansa să testeze jocul pe două console PS3 și să se lupte pentru titlul de campion. Fiecare își va demonstra abilitățile în cele 10 minute alocate unui meci, iar cei mai buni dintre ei vor fi premiați. Flanco a pregătit 10 jocuri PES UEFA Euro 2016, pentru primele 10 locuri, și sepci și tricouri personalizate pentru următorii 20 de câștigători.

În plus, în perioada 7-14 mai, gamerii pasionați de fotbal vor beneficia de o ofertă specială la achiziționarea jocului PES UEFA Euro 2016, doar in magazinul Flanco din incinta Afi Palace Cotroceni. Jocul va fi disponibil în două variante, atât pentru consolă PS3, cât și pentru PS4.  

Doritorii se pot înscrie în competiție până vineri, 6 mai, pe website-ul www.acleague.ro, în limita celor 144 de locuri disponibile.
###

Despre Flanco: 

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1350 de angajați, compania deţine o rețea de 113 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 69 de orașe.
Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.flanco.ro, sau paginile de Facebook şi de Twitter.

Despre ACL Esports: ACL Esports este o Asociatie de gaming infiintata in Ianuarie 2007 si are ca scop promovarea sportului electronic din Romania in sistem online si offline. Pana in prezent, ACL Esports a fost unul dintre formatorii de opinii in lumea jocurilor din Romania. Misiunea noastra este de a aduce pasiune pentru gaming la nivelul urmator, și anume: PROFESIONALISMUL. Ca in orice sport, incercam sa oferim sansa fiecarui jucator talentat sa faca din sportul electronic "un stil de viata" si mai ales o profesie din care sa castige bani, folosind abilitățile dobandite in joc."

Tipărire