FIFA 18

EA Sports a anunțat oficial FIFA 18!

Modul ”The Journey” va continua și în FIFA 18.

Pe lângă modul ”The Journey”, Ultimate Team va primi și el update-uri foarte importante.

Desi mai avem destul de asteptat pana cand ne vom juca FIFA 18, CEO-ul EA, Andrew Wilson, vorbeste deschis despre viitorul FIFA, mai exact care vor fi planurile pentru FIFA 18.
Din declaratiile lui, intelegem ca motorul de joc Frostbite va fi integrat mult mai mult in FIFA 18, dar asta si pentru ca “The Journey” va avea o continuare in FIFA 18 si va deveni mult mai complex. In acest mod vom avea un nou caracter si o noua poveste, iar echipa din Vancouver, lucreaza de “zori” pentru a reusi ceva de exceptie, mai spune Andrew Wilson.

Conform spuselor si lui Blake Jorgensen, cel care se ocupa de finantele EA Sports, FIFA 17 a inregistrat un numar record de incasari in special pe console, depasind pentru prima data cifra de 1 miliard de dolari pe trimestru si asta in special datorita modului Ultimate Team, care, ne mai spune el, va primi numeroase imbunatatiri in FIFA 18.

Avand in vedere ca FIFA 17 a fost primul joc din seria FIFA care a fost construit partial pe scheletul Frostbite, este de asteptat ca FIFA 18 sa arate mult mai real din punct de vedere grafic decat precedesorul sau avand in vedere ca Frostbite, este un motor de joc cu o grafica hiper realista. Din pacate  in FIFA 17, Frostbite a fost integrat in joc mai mult pentru noul mod “The Journey”, insa sunt mari sperante ca Frostbite isi va face cu adevarat simtita prezenta in FIFA 18 mai ales ca cei de la EA Sports au avut destul timp sa integreze noul motor grafic in joc.

La capitolul licente, s-ar parea ca vom avea si campionatul Chinei in noua serie, avand in vedere miliardele de dolari investite in acest campionat, ca sa nu mai vorbim de potentialii viitori clienti chinezi care vor cumpara jocul intr-un numar foarte mare de exemplare.

Acestea fiind zise, voi ce noutati ati mai vrea in FIFA 18?

Tipărire