FIFA 17

FIFA 17 devine mai complex și real ca niciodată!

Noua serie va avea nu doar o nouă față, ci și o nouă prezentare + foarte multe elemente noi.

Suporterii islandezi se numără și ei printre noutățile introduse de EA Sports în FIFA 17.

Insa asta nu e tot, FIFA 17 devine cel mai complex si spectaculos joc al acestei serii, ca sa nu mai aducem in discutie ca la aceste capitole, surclaseaza fara drept de apel Pro Evolution Soccer, insa hadeti sa vedem despre ce este vorba.

Pe langa noul motor de joc introdus in FIFA 17 si un nou gameplay, noua serie aduce noi stadioane, noi scoreboarduri si prezentari grafice, noi sisteme de analiza, antrenorii introdusi in joc, foarte multe sunete de galerie noi introduse, noi animatii, comentariu mult mai complex, precum si foarte multe alte noutati, transformand practic jocul FIFA 17 intr-o capodopera. Mai jos voi incerca sa detaliez cateva noi elemente ce vor fi introduse in FIFA 17.

Stadioane noi

Ca in fiecare an, seria FIFA devine mai bogata la acest capitol, iar FIFA 17 se poate lauda cu cateva stadioane noi. Putem asadar sa vorbim de noua casa a celor de la West Ham United, Riverside Stadium, stadionul celor de la Middlesbrough, precum si stadionul japonez Gamba Osaka Suita City Football Stadium.
Din pacate s-ar parea insa ca stadionul celor de la Barcelona, Camp Nou, nu va fi inclus in FIFA 17, cei de la Konami detinand licenta exclusiva pentru stadionul catalan.

Prezentare grafica si noi animatii

Daca pana acum eram deja obisnuiti in FIFA cu scoreboardurile si prezentarile grafice din Premier League si Bundesliga, anul acesta o noua competitie va fi reprezentata in FIFA ca in realitate, este vorba de Cupa Angliei care vine in joc pentru prima data reprezentata grafic in mod special. Tot aici mai putem adauga si campionatul Spaniol pentru care EA Sports detine licente exclusive, totusi, pana la aceasta ora nu avem informatii complete despre cum va arata campionatul Spaniol reprezentat grafic in FIFA 17.

Pe langa aceste lucruri, au fost introduse si multe alte elemente noi in joc cum ar fi confetiile, pirotehnice, fanioanele de la loviturile de colt reale pentru echipele gazda, precum si ale elemente. Tot aici mai putem aduga si noile animatii introduse de EA Sports in FIFA 17.

Sistem complet de analize

In FIFA 17 veti primi informatii despre performantele jucatorilor nu doar de la comentatori, ci si reprezentat grafic pentru jucatorii cheie. De exemplu la un meci al Borussiei Dortmund, veti primi o analiza completa din partea comentatorilor si reprezentat grafic despre performantele lui Marco Reus pana in acel moment, suturile pe poarta, precum si locurile unde Reus a sutat catre spatiul portii.

Tot aici mai putem adauga si comentariul special introdus pentru noul mod “The Journey”, un comentariu care-l va avea in prim plan pe eroul acestui mod, Alex Hunter.

Atmosfera

Atmosfera din FIFA 17 va deveni si mai eletrizanta, in noua serie fiind incluse peste 500 de chanturi noi, in special pentru campionatele din Spania si Anglia. Un element special il reprezinta celebrul strigat al islandezilor, cu care au “cucerit” Europa la Euro 2016 si care se va regasi si in FIFA 17.

Antrenori

Pentru prima data in simulatoarele de fotbal, antrenorii vor fi inclusi oficial in joc, cu toate caracteristicile si animatiile aferente. Pentru inceput, in acest an vom avea parte de toti cei 20 de antrenori din Premier League licentiati oficial in joc, numarul antrenorilor crescand cu fiecare serie noua de FIFA.

Aceasta a fost doar o scurta lista cu noutatile din FIFA 17, suficiente insa pentru a va face si mai nerabdatori pana la lansarea jocului.

Tipărire