PES, FIFA

BOMBA! Liga 1 aproape de o licentiere in PES si FIFA!

Written by Manuel Manzotti on .

View Comments

Vreti LIGA 1 in PES si FIFA? Cititi cu atentie acest articol!

Salutare dragi romani, salutare tuturor fanilor PES si FIFA! Toti dintre voi va doriti foarte mult ca Liga 1 sa fie in sfarsit licentiata intr-unul din aceste jocuri sau chiar in ambele.

Ei bine, trebuie sa va spun ca am doua vesti pentru voi, una rea si una buna. O sa incep cu cea rea. Cei de la LPF au facut deja demersuri si au contactat reprezentantii EA Sports si Konami pentru o posibila licentiere a Ligii 1 in FIFA sau PES insa raspunsul a fost unul sec, NU, mult mai sec din partea canadienilor insa, japonezii fiind putini mai deschisi. Cei de la EA Sports si Konami sustin ca nu vor sa investeasca in Liga 1, intr-o tara unde nimeni nu e interesat de acest aspect, nimeni nu va cumpara jocul si probabil multi il vor pirata, lucruri care sunt insa total false. Pirateria a scazut foarte mult in ultimii ani in Romania iar FIFA este din ce in ce mai greu de crackuit, iar mai toti cumpara acest joc iar numarul celor care joaca FIFA este unul foarte mare in Romania. Pe de alta parte cei de la Konami s-au aratat mai deschisi si au spus ca vor sa vada interes in Romania, ca fanii isi doresc acest lucru, Liga 1 in PES si ca au motiv sa investeasca. In cazul Pro Evolution Soccer lucrurile ar sta si mai bine pentru ca noi, toti editorii din Romania ii vom putea ajuta, astfel incat cei de la Konami sa le fie foarte usor si sa nu se planga de faptul ca trebuie sa investeasca foarte mult in Romania, bani, timp, etc. Japonezii daca ar vedea un real interes din partea romanilor + faptul ca au la dispozitie echipe de editare care le vor face munca, vor spuna cu siguranta DA.

Si vestea buna! Cum ii convingem? Simplu! In urma conversatiei cu vicepresedintele LPF, am cazut impreuna de acord sa organizam un sistem de voturi, unul in care puteti sa va exprimati dorinta de a avea Liga 1 in PES si FIFA sau amandoua si ca veti cumpara acest joc. Voi face 2 sisteme de voturi, insa ATENTIE, ambele trebuie sa fie voturi masive, adica venite de la toti iubitorii PES si FIFA din Romania. Asta inseamna sa votati si sa trimiteti mai departe linkul cu voturile absolut tuturor prietenilor, rudelor si colegilor astfel incat cei de la EA Sports si Konami sa vada ca foarta multa lume e interesata de aceste jocuri si de faptul ca LIGA 1 sa fie licentiata in PES si FIFA. Pentru a nu scadea nici una din sanse, ar fi bine ca votul vostru sa fie pentru ambele jocuri nu doar pentru FIFA de ex., pentru ca dupa cum v-am spus, este si o sansa sa avem Liga 1 in FIFA insa sunt sanse mai mari sa le avem in PES, deci incercati sa votati ambele jocuri pentru a pastra sanse atat pentru PES cat si FIFA.

Daca ii vom convinge, evenimentul, adica licentierea Ligii 1 intr-unul din aceste jocuri, va fi promovata la nivel national cu o stufoasa propaganda media, cu lansari in care vor participa mari jucatori, vedete, etc., asadar tine doar de voi ca Liga 1 sa fie in sfarsit licentiata. Va dati seamana ce impact international va avea aceasta licentiere, toata lumea va auzi de Liga 1 si odata cu acest lucru pot veni si o gramada de investitori in fotbalul din Romania pentru ca marketingul inseamna totul. Asadar votul pe care il voi posta este foarte important nu doar pentru noi care vom putea avea Liga 1 in PES si FIFA cat pentru tot fotbalul romanesc pentru care va reprezenta o uriasa lovitura de imagine cu impact global. Deci distribuiti tutror linkurile cu voturile pe care le voi posta, sa strangem macar cateva zeci de mii de voturi daca nu sute de mii, sa aratam ca suntem interesati, suntem interesati de Liga 1 in PES si FIFA si ca suntem interesati sa cumparam aceste jocuri. Vreau mobilizare generala pentru ca putem reusi. O sa va rog sa distribuiti si acest mesaj mai departe pentru a-i pregati pe toti care vor vota. Succes!

Posted in Știri

Tipărire